Maak indruk met een show met uw logo, uw bedrijfskleuren, doelstelling en/of product

U zoekt een spectaculaire of juist sfeervolle opening voor uw congres, jubileum of ander evenement? Wij bieden originele openingsacts aan die allemaal zo zijn gemaakt dat uw logo, bedrijfskleuren, thema, doelstelling of product hierin prominent wordt verwerkt.

Acts die in de opbouw en logistiek zo zijn gemaakt dat deze in korte tijd kunnen worden klaargezet en weer snel kunnen worden weggehaald.

Geef ons het thema van het evenement en schets ons de situatie waarin de openingsact of een intermezzo moet plaatsvinden. Wij sturen u een overzicht van passende acts of maken voor u een voorstel voor een act op maat.

Doordat wij modulair werken worden de kosten heel beheersbaar gehouden en heeft u toch een act die speciaal voor uw evenement is gemaakt.

Openingsacts van indrukwekkende slagwerk tot prachtig ingetogen vioolspel. Alle disciplines zijn mogelijk van zang tot dans van instrumentalisten tot visuele effecten.

Wilt u eens sparren, overleggen, informeren over een bedrijfsopening? Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons op werkdagen (van 09:00 tot 18:00 uur) bereiken op 0342 – 462852. U mag ons ook mailen.

Populaire keuzes binnen dit genre

Deze acts adviseren wij u voor openingen van gebouwen

Openingshandeling Confetti

Openingsact op maat

Openingshandeling Het Reuze Cadeau

Gelijk je vragen stellen
Bel ons direct op 0342-462852 en informeer vrijblijvend

Bekijk onze kant-en-klare acts

Liever een act op maat?