Binnenkort opent u een mooi nieuw kantoor, gebouw of (bedrijfs)pand...

Dit wilt u natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan! Of het nu gaat om de eerste paal slaan of echt de deuren van uw bedrijf openen? Wij hebben voor u verschillende passende acts die de opening van uw bedrijf of vereniging tot een unieke gebeurtenis maken en welke de aanwezige gasten nog lang zullen herinneren.

Zoekt u een act op maat? Dat is ook geen probleem! Onze bestaande acts kunnen prima aan uw wensen worden aangepast maar wij maken ook een act op maat waarin uw product (en) of uw thema de hoofdrol speelt. Ook kan uw kantoor of bedrijfspand zelf de hoofdrol spelen… hoe?  Nodig ons vrijblijvend uit voor een kennismaking en wij zullen u verrassen met de vele mogelijkheden.

Duur? Dat hoeft zeker niet… wanneer uw eigen materialen en of mensen de hoofdrol spelen kan dit alleen maar kostenbesparend werken!

Wilt u eens sparren, overleggen, informeren over een bedrijfsopening? Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons op werkdagen (van 09:00 tot 18:00 uur) bereiken op 0342 – 462852. U mag ons ook mailen.

Populaire keuzes binnen dit genre

Deze acts adviseren wij u voor openingen van gebouwen

Hoogste punt Projectie

De Rode Lopers

Openingshandeling De Strik

Gelijk je vragen stellen
Bel ons direct op 0342-462852 en informeer vrijblijvend

Bekijk onze kant-en-klare acts

Liever een act op maat?