Titel

Zingend te paard

Tijdsduur

n.t.b.

Aanpasbaarheid

Openingsact of show te paard nodig? Wij bedenken en produceren voor u een spectaculaire act te paard! Meerdere paarden behoren ook tot de mogelijkheid. Voor een opening van een evenement of bijvoorbeeld tijdens een huwelijk.

Goed geschikt voor
  • Openingshandelingen
  • Bruiloft / Feestelijke opening
  • Indrukwekkende setting
Direct actie ondernemen

Openingsshow Zingend Te Paard

U wilt een openingsact of show boeken met een prachtig paard in de hoofdrol? Onze zangeres Rosanna beheerst de moeilijke techniek om al paardrijdend prachtig te kunnen zingen. In de basis show van ca. 10 minuten brengt zij herkenbare zangnummers te paard. Dit kan in stilstaand, stapvoets maar ook in draf!
Rosanna is artiest en als hobby heeft ze haar paarden 3 friezen, 1 andaluus en 1 shetlander. Rijdt veel wedstrijden, geeft les en jureert voornamelijk in de dressuur.
Werk en hobby heeft ze samengevoegd en hieruit is de show “Zingend te Paard” ontstaan.
Samen hebben ze shows gegeven tijdens o.a. Jumping Amsterdam, 125 jarig bestaan van KFPS (Koninklijke Frieze Paarden Stamboek). De show kan zowel binnen als buiten worden gepresenteerd. Ook wordt de show, indien gewenst, verzorgd met slagwerkers, prachtige doekendans of geheel voor u op maat gemaakt. Rosanna heeft de perfekte controle over haar paarden zodat zelfs een indrukwekkende entree over de rode loper mogelijk is! Ook al eens gedacht aan het laten toezingen van een bruidspaar op een prachtige trouwlocatie?

Wij beschikken over verschillende openingsacts maar bedenken en produceren ook openingsshows op maat

Bel ons direct voor meer informatie: 0342 462 852

Bekijk de andere kant-en-klare openingsacts

Ik wil gelijk contact opnemen